Érettségi felnőtteknek - esti gimnázium, esti érettségi

TANULÓINK MONDTÁK VIDEÓ 
https://www.facebook.com/karriersuli 
14. kerület, Zugló: Angol utca 36. (Bosnyák tér közelében)
3. kerület, Békásmegyer: Zipernowsky utca 1-3. (HÉV-től 5 percre az Általános Iskola 2. emeletén)
Az esti érettségi felkészítő oktatás: heti 2 hétköznap délután 3-tól este 9-ig. 

Zuglóban hétfő-szerdai (10, 11, 12 évf.), és kedd-csütörtöki (9, 11, 12. évf.) napokon indítunk osztályokat, Zuglóban angol vagy német nyelv is választható a 11. osztálytól. 
Békásmegyeren szerda-pénteki osztályokat indítunk 9, 10, 11, 12. évfolyamokon, Békáson csak angol nyelv választható

Korábbi tanulmányai beszámításáról tájékoztatjuk, ha megadja fent adatait. Mert korábbi szakiskolai, szakközépiskolai, gimnáziumi tanulmányai beszámíthatók: fontos, hogy teljesen befejezett évfolyamokat (tanéveket) lehet csak figyelembe venni! A beszámítás az eredeti bizonyítvány, vagy hiteles törzslap kivonat alapján történik a beiratkozási napon. Erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, vajdasági - román, szlovák, szerb - bizonyítványok is beszámíthatók, OFFI.hu fordítás szükséges! Ha nincs meg a bizonyítvány, ki kell kérni a törzslap kivonatot a régi iskolából.
Korábbi előrehozott érettségi vizsgát is beszámítjuk.

Iskolánkban a tanulmányi követelményeket nem lehetséges az előírtnál rövidebb idő alatt teljesíteni, mindenkinek annyi tanévet kell járnia, amennyi hiányzik a befejezéshez. A korábbi tanulmányok során nem tanult - de a gimnáziumban előírt - tantárgyakból különbözeti vizsgát kell tenni.

Idősebbek is elkezdhetik, mert meg tudják csinálni: mert többen 40 felett kezdik el nálunk a tanulást és sikerrel érettségiznek.