Érettségi felnőtteknek - esti gimnázium, esti érettségi

TANULÓINK MONDTÁK VIDEÓ 
BÉKÁSMEGYEREN 9. OSZTÁLYBA LEHET MÉG BEIRATKOZNI. ZUGLÓBAN AZ ANGOL UTCÁBAN MINDEN OSZTÁLYUNK MEGTELT, TOVÁBBI HELYEK NINCSENEK. (Várólistára lehet már csak jelentkezni)
https://www.facebook.com/karriersuli 
14. kerület, Zugló: Angol utca 36. (Bosnyák tér közelében 7-es busz, 80-82-es troli, 3-as villamos)
3. kerület, Békásmegyer: Zipernowsky utca 1-3. (HÉV-től 4-5 perc séta az Általános Iskola épülete, 2. emelet)
Az esti érettségi felkészítő oktatás: heti 2 hétköznap délután 3 órától este 9-ig. 

Zuglóban hétfő-szerdai (9, 11. évf.), és kedd-csütörtöki (10, 11, 12. évf.) napokon indítunk osztályokat, Zuglóban angol vagy német nyelv is választható a 11. osztálytól. Zuglói osztályaink beteltek. :(
Békásmegyeren szerda-pénteki osztályokat indítunk 9., 10., 11, 12. évfolyamokon, Békáson csak angol nyelv választható. Békáson már csak 9. osztályunkban vannak üres helyek.

Korábbi tanulmányai beszámításáról tájékoztatjuk, ha megadja fent adatait. Mert korábbi szakiskolai, szakközépiskolai, gimnáziumi tanulmányai beszámíthatók: fontos, hogy teljesen befejezett évfolyamokat (tanéveket) lehet csak figyelembe venni! A beszámítás az eredeti bizonyítvány, vagy hiteles törzslap kivonat alapján történik a beiratkozási napon. (Erdélyi, felvidéki, kárpátaljai, vajdasági - román, szlovák, szerb - bizonyítványok is beszámíthatók, OFFI.hu fordítás szükséges!) Ha nincs meg a bizonyítvány, ki kell kérni a törzslap kivonatot a régi iskolából.
Korábbi előrehozott érettségi vizsgát is beszámítjuk.

Iskolánkban a tanulmányi követelményeket nem lehetséges az előírtnál rövidebb idő alatt teljesíteni, mindenkinek annyi tanévet kell járnia, amennyi hiányzik a befejezéshez. A korábbi tanulmányok során nem tanult - de a gimnáziumban előírt - tantárgyakból különbözeti vizsgát kell tenni.

Idősebbek is elkezdhetik, mert meg tudják csinálni: mert többen 40 felett kezdik el nálunk a tanulást és sikerrel érettségiznek.