Vélemények a Karriersuli Esti Gimnáziumról

A Karriersuli Esti Gimnázium korábbi tanulóink írták esti iskolánkról: 
 • Katalin (2024.04.24) Köszönöm a KarrierSuli minden dolgozójának a 3 év itt töltött idő alatti támogatást, és a lelkiismeretes hozzáállását! Életem során 4 iskolában próbáltam meg megszerezni az érettségi bizonyítványt és csak a KarrierSuliban sikerült! Mindig nagyon segítőkészek és azon munkálkodnak, hogy az itt töltött idő sikerekben gazdag és tartalmasan teljen! Külön köszönet a felkészítő tanáraimnak akik mindenkit nagy figyelemmel és odaadással kísértek végig az érettségiig.
 • Éva (2024.01.12) Én az eddigi vélemények alapján választottam ezt az iskolát, és nem bántam meg. Segítőkész tanárok, gyors ügyintézés, jól szervezett vizsgák, jó osztályközössegek. Ha valaki szeretne felnőttként érettségizni, és hajlandó tenni is érte, akkor itt minden segítséget meg fog kapni. Ajánlom mindenkinek, és köszönöm, hogy ide járhattam!
 • Réka (2023.07.10) A KarrierSuli számomra a nyugodt, biztonságos és megbízható iskolát jelenti. Felnőttként, édesanyaként nem könnyű gyerekek, vagy a mindennapok teendői mellett esti iskolát végezni, de a KarrierSuli erre remek lehetőséget nyújt. A mindig naprakész, felkészült pedagógusoknak köszönhetően lépést tudtunk tartani a követelményekkel, a pontos jegyzeteknek köszönhetően alaposan fel tudtunk készülni, ezen kívül volt lehetőség felzárkózásra, és tanácsot, segítséget is mindig lehetett kérni. Az igazgató úr támogatása a felmerülő igények, problémák megoldásában szintén kiemelkedő! Aki olyan iskolát keres, ami a rohanó hétköznapok mellett is támogató, elfogadó, annak szívből ajánlom a KarrierSuli-t!
 • Éva (2023.07.05) az eddigi vélemények alapján választottam ezt az iskolát, és nem bántam meg. Segítőkész tanárok, gyors ügyintézés, jól szervezett vizsgák, jó osztályközössegek. Ha valaki szeretne felnőttként érettségizni, és hajlandó tenni is érte, akkor itt minden segítséget meg fog kapni. Ajánlom mindenkinek, és köszönöm, hogy ide járhattam!
 • Linda (2023.07.03) Aki szeretne leérettsègizni de hezitál esetleg kétségei vannak annak azt üzennèm, hogy ne vàrjon tovább, kezdje el! És nem tehetné ezt jobb helyen, mint a KarrierSuliban.Az összes tanàr nagyon kedves, segítőkész és támogató, ami nagyban hozzájàrult ahhoz, hogy az elmúlt két év -bár sok munkával- de nagyon jó hangulatban telt, ami megkönnyítette ezt a folyamatot. Az érettségi megszerzésére való felkészítés célirányos és felnőtt fejjel az osztàlyközösség is egymás segítèsèn, támogatásán alapszik. Örülök,hogy ezt az iskolát választottam, élmény volt itt tanulni.
 • Klára (2023.06.24) Nagyon sok élményt és tudást köszönhetek a Karriesulinak. Mindig jó hangulatban, fantasztikus közösségben, roppant gyorsan repült el ez a két év. Alig lett vége de már most tudom, hogy hiányozni fog... Szívből ajánlom mindenkinek aki támogató közeget keres az önmegvalósításhoz.
 • Rita (2023.06.28) Nagyon hálás vagyok ezért a két évért, visszakaptam az önbizalmamat és nagyszerű embereket ismertem meg mind a tanári kar, mind a titkárságon dolgozók, mind az osztálytársaim személyében. Köszönök ezúton is mindent, végre kezemben van a bizonyítvány, ami egy régi álmom megvalósulása. Az iskolát ajánlom mindenkinek, aki érettségizni szeretne, de az tény, hogy a bizonyítványt nem a két szép szemünkért kapjuk, hanem a befektetett munkánk eredményeként. Aki viszont komolyan veszi a tanulást, az egy támogató hátteret fog kapni hozzá a Karriersuli dolgozóinak személyében. 50 felett is lehet érettségizni!
 • Csilla (2023.02.20) "Remek iskola, a tanárok mindenkinek igyekeznek segíteni, támogatják a diákokat, felkészítik kellően az érettségizőket."
 • Szilvi (2022.07.08) "Jól felkészült tanárok és támogató környezet! Köszönöm az elmúlt 2 évet, sajnálom, hogy nem előbb iratkoztam be, hiányozni fog az iskola és a csapat is!"
 • Béla (2022.07.05) "Életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy itt tanultam. Felkészült, segítőkész, barátságos pedagógusok és rugalmasan, jól szervezett háttérmunka a titkárság tagjaitól."
 • Brigitte (2022.06.29) "Empatikus, profi szaktanárok, fiatalos környezet. Az iskolaigazgató és a titkárságon dolgozók is nagyon kedvesek, segítőkészek."
 • Zsuzsa (2022.06.28) "Köszönöm a tanároknak, a türelmet, a két éves segitő munkájukat, hogy eredményesen végezhettem. Az iskolát csak ajánlani, tudom. A tanári kar nagyon rendes, segitőkész."
 
 • Ildikó (2021.06.25) "Szerettem az órákat, mert jók voltak a tanárok és segitőkészek volt a vezetőség, az irodában dolgozók is. Nagy köszönet nekik és kitartás a jövőben is. Ajánlani tudom a KarrierSulit."
 • Eszter (2021.06.23) "Nagyon kedves, segítőkèsz tanárok és igazgatósàg! Maximális rugalmasság és mindig jó hangulat! Köszönjük ezt a két évet!"
 • Andrea (2021.06.22) "A tanárok készségesen segítik a tanulókat felkészülni."
 • Bernadett (2020.06.24) "Jó tanárok, segítőkész irodai csapat!"
 • Erzsébet (2020.06.16) "Egy iskola, ahol segítenek elérni célod. A tanárok felkészítenek az érettségire. Imádtam ebbe a suliba járni, és köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult a sikeres érettségimhez. Kedves segítőkész vezetőség, kiváló tanárok. Bátran jelentkezz! Nem bánod meg."
 • Erzsi (2020.06.13) "Hosszú kihagyás után a Karriersulit választottam, hogy teljesítsem az érettségit. Az interneten nagyon sok jót olvastam róla, és bíztam benne, hogy jó tanárok fognak felkészíteni. Nem csalódtam, és nagyon örülök, hogy ebbe az iskolába jártam. Kiváló tanárok, és vezetőség segítette az előre jutásomat, célom elérését. 58 évesen is lehet érettségizni. Mindenkinek ajánlani tudom, aki iskolát keres a céljához, bátran jelentkezzen. Nem bánjátok meg, én ma átvettem az érettségi bizonyítványomat. :)"
 • Imre (2020.06.13) "Nagyon kedvesek, segítőkészek csak ajánlani tudom mindenkinek! Örülök hogy ezt az iskolát választottam"
 • Dániel (2020.06.13) "Csak ajánlani tudom. Segítőkészek a tanárok. Szuper az oktatás."
 • Szilvia (2020.06.13) "Jól döntöttem hogy 2 éve ezt az iskolát választottam, a mai napon vehettem át az érettségimet, és nagyon hálás vagyok a tanároknak, igazgatónak, titkárságnak a hihetetlen sok kedvességért, segítségért, és meghallgatásért! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"
 • Ferenc (2019.07.12) "43 éves fejjel vágtam neki az érettséginek. Munka és egy 3 éves gyerek mellett. Nem tudom máshol, hogy sikerűlt volna. De ebben az iskolában mérhetetlen nagy segítséget kaptam. A tanárok nagyon segitökészek. A titkárságon szintén mindenben segítettek ha szükség volt rá. És a vizsgák a végén...Úgy gondoltam nagyon nehéz lesz. Lehet az is volt, de ilyen felkészült tanárokkal gyerekjáték volt. Köszönök mindenkinek mindent!
 • Tímea (2019. 06. 19.) "A legjobb esti suli. Aki biztosra akar menni, itt érettségizzen! Remek tanárok, remek iskolavezetés! Csak ajánlani tudom!"